Pensionen

PENSIONEN

Mere om stedet

Brønderslev Hundepension er etableret på en idyllisk gård lidt øst for Brønderslev. Gården er omkranset af en gammel bøgeskov, hvor nogle af træerne er over 200 år gamle. Der er god plads til en luftetur med mange nye indtryk.


Pensionen er indrettet i en af længerne på gården, som er ombygget efter de gældende regler om hundehold og dyrevelfærd.

Pensionen er lys og imødekommende, og alle boksene er indrettet med varme i halvdelen af gulvet, så din hund selv kan vælge sin komfortzone. Vil din hund helst ligge i en kurv, klarer vi også det.


De fleste bokse har direkte adgang til egen løbegård. Bokse uden direkte adgang til løbegård er større, og gæsterne i disse rum vil flere gange dagligt blive lukket ud i andre løbegårde. Derudover vil der blive lavet en stor luftegård, hvor hundene kan få brugt noget energi. Man kan, hvis man har flere hunde i pensionen, få en suite, dvs. flere bokse med åbning imellem, så hundene kan være sammen. 


Hundene vil dagligt komme i hænder, og vi vil bestræbe os på, at alle hunde får en daglig luftetur i skoven. Hvis din hund har specielle behov, finder vi sikkert også ud af det. 


Alle hunde skal have det godt, når de er på besøg

MØD TEAMET

Marianne

Daglig leder

Anne Kristine

Medarbejder